lauantai 11. maaliskuuta 2017

Projektipussukka

Facebookiin on perustettu ryhmä, jonka nimi on Risteilypussukka CAL.
No tottakai siihen piti liittyä. ;) Onhan tarkoituksenani mennä tänäkin vuonna kyseiselle Burdan risteilylle.(https://www.facebook.com/events/777208705762568/)
Kotoa puuvillalankoja ei löytynyt, joten matka suuntautui taas Tokmannin lankahyllyyn.
Novitan uusi Aamu lanka ei ollut vielä ehtinyt hyllyyn asti, mutta onneksi sitä oli kärryssä hyllyn vieressä.
Värejä valkoisen lisäksi on vain  keltainen,oranssi,punainen ja sininen.
Valkoista Tenneseetä löysin kotoa kerän, joten muiden värien valitseminen ei ollut vaikeata.Sinisen jätin suosiolla pois.
Sitten vaan neliöitä virkkaamaan.Nopeastihan nuo valmistuivatkin ja pussukka oli pian kappaleiden kastelua ja pingoitusta vaille.
Sitten kokoaminen ja yläreunan virkkaus.Tänään sitten kävin ostamassa Valton Kirsiltä (https://www.facebook.com/Handmade-by-Kirsi-Valto-413163962052988/?fref=ts)vuorikankaan ja pätkän vetoketjua.
Hetken mietin mitä laittaisin pohjalle kovikkeeksi ja sitten välähti. ;)
Ostin muovisen pöytätabletin ja leikkasin siitä pohjakappaleen.
Pitkästä aikaa kaivoin ompelukoneen esille ja aloin valmistamaan vuoriosaa.Onnistuin aivan kohtalaisen hyvin ja nyt pussukka on valmis.Sisään tein yhden taskun ja ehkäpä liitän sinne vielä jonkun nauhan johon saan sakset kiinnitettyä.Kulkevat näin sitten aina mukana.
Olen joskus hankkinut Virkkuukoukkusesta rintanappeja, jotka nyt pääsivät pussukkaani koristamaan.Ja kuinka sattuikaan, värit ovat juuri oikeat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti