torstai 6. elokuuta 2015

Jämäruudun suurennusta ja tietenkin sukkia

Vuonna 2012 virkkasin ison isoäidinneliön, jonka kokooksi tuli 1 m x 1 m.
Koska peitolla ei sen kokoisena oikein ollut käyttöä tein siihen ympärille pienempiä neliöitä. Näin peitosta tuli 140 cm x 140 cm.Aivan sopivan kokoinen tyttären pojan, Villen torkkupeitoksi.
Niinpä peitto "matkusti" heidän uuteen kotiinsa heti muuton ollessa valmis.

Huomasin myös,että Villen entiset sukat taitavat olla jo hieman pieniä, sillä 11-vuotiaan jalka taitaa kasvaa aika nopeaan.
Langaksi ja malliksi valitsin hieman "miehisemmän", lankana Polkka.


Aloitin jo tekemään toisikin sukkia hieman ohuemmasta langasta nyt niin suositulla Räsymatto sukan ohjeella.Eli kahdella kirjavalla langalla aina muutama kerros(itselläni 3 ) ja sitten langan vaihto.Kai nämäkin pojalle kelpaavat?Entinen naapurini Paula toi Dropsin Alpaca mix lankaa ja kysyi tekisinkö hänelle huivin.
Tietenkin lupasin.Hyvin huivin alku sujuikin, mutta nyt on pari päivää jotenkin tuo alpakkalanka "tökkinyt".Onneksi huivia tarvitaan vasta lokakuussa, joten kyllä se valmistuu siihen mennessä.

Koko kesä on ollut kovin sateinen, mutta nyt on ensi viikoksi luvattu hieman lämpöisempää ja aurinkoisempaa.Mutta niinhän sen kesän piti tulla jo heinäkuun alussa. Sinne se vaan jonnekin jäi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti