sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kesäpäivä Wetterillä

Tämä oli toinen vuosi kun Wetterhoff (http://www.wetterhoff.fi/) järjesti bloggaajille brunssin.Tein Kristiinan (
https://kristiinansilmukat.blogspot.fi/
kanssa treffit Hämeenlinnan asemalle ja olimme paikalla jo hyvissä ajoin ennen brunssin alkua.
Ja voi sitä tarjoilun määrää taas.
Ehkä kuvat puhuvat enemmän kuin lauseet.

Ja olihan meitä bloggaajiakin taas reilusti, 20 henkilöä.Oli ennestään tuttuja naamoja ja muutama tuntematonkin.Väkeä ympäri Suomea.

Kaukaisin tulija taisi olla Venla(http://venlanmaailma.blogspot.fi/),
joka tuli Rovaniemeltä asti.Tässä oma brunssini.Brunssin jälkeen oli esittelykierros Wetterin talossa toimivista yrityksistä.


Saimme mukaan lankakartat Wetterhoffin omista langoista.On helpompi jo kotona valita haluamansa langan väri, sillä myymälässä siitä ei lankojen määrän vuoksi tuli yhtään mitään. :)

Sitten kierros uusitussa myymälätilassa ja katsokaa tätä lankojen kirjoa ja määrää.Oli myös Suomi-sukka neulepaketteja ja sukkia.


Jean Sibelius tuotteita ym.
Kristiina ja Inkeri ihailevat Pirjo Iivosen suunnittelemaa huivia.
Työpajoissa saimme taas kokeilla kaikenlaista.

Itse tein hopea sormuksen.("kaappasin " tämän kuvan Kristiinan blogista kun satuin huomaamaan itseni siinä)Kässäpussikin koristeltiin oman maun mukaan.Kotona sitä voi sitten koristella lisää jos haluaa.Lähtiessämme saimme vielä paljon lahjuksia ja esitteitä.Kristiinalta sain tuliaisina kivan ranteessa kuljetettavan kässäpussin,jolle varmasti tulee paljon käyttöä.Oli kiva päivä, kiitos myös "seuraneidilleni" Kristiinalle.Ehkäpä kyläilyreissusi onnistuu joku muu kerta. :)


1 kommentti:

  1. Jep, kyll taas tavataan ja treffataan. Tännepäin tullessasi ota yhteys niin ainkin kahvitellaan, ehkä tänne kissankarvoihin et uskaltaudu?

    VastaaPoista