lauantai 18. tammikuuta 2014

Lapastelua

Jotenkin tämä blogiin kirjoittelu on taas jäännyt ja nyt päätin laittaa edes valmiista lapasista kuvia.
Viime talvena tein useammatkin Enkelirasat, mutta itselle ei jäännyt lainkaan.Nyt asia on korjattu näillä lapasilla.Näissä seuraavissa lankana Tarjoustalosta ostettu Red Heart Shimmer lanka.Lanka itsestään on akryylia ja siinä on hieman bling blingiä.
Ensin sydänlapaset vastaväreillä.Ohje löytyi fb:stä Ihania lapasia- ryhmästä.
Seuraaviin sydänlapasiin ohje on Novitalta.Kiemurakukkalapasten ohje löytyy Villapallon blogista.Ja viimeisenä vielä pintaneulelapaset, joiden mallikuvio löytyy Suvikumpu blogista.Ex työkaverini Mari kyseli tekisinkö Veeti-pojalle parit lapaset.Värillä ei kuulemma ollut väliä, joten ekat valmistui vanhasta Nalle Colorista ja toiset 7veljeksen lintusarjan Peiposta.Innostusta noihin pieniin lapasiin riitti, joten tein vielä yhdet.Nyt lankana 7veljestä Talitintti.Taidanpa tähän vielä liittää yksien sukkienkin kuvan.Lankana Opal Nightlife.
Näihin ohje löytyy täältä.
Sukat on kiva neuloa,sillä niihin ei tehdä kantalappua lainkaan erikseen.Varteen tehdää pieni kiila ja kantakavennukset tehdään kuten ranskalaissa kantapäässä.Vahinko ettei ohjetta löydy suomenkielisenä, sillä moni varmaan haluaisi kokeilla.
Nyt on parit sukat taas puikoilla ja eiköhän ainakin toiset valmistu jo viikonloppuna.
5 kommenttia:

 1. ihania lapasia. itse asiassa miulla tuo novitan sydänmalli juurikin nyt puikoilla menossa. tsoin huomasin siinä jo heti kärkeen melekosen virheen..mutta hyvinhän tuo taitaa luonnistua pikku korjauksilla,,

  VastaaPoista
 2. kauniita lapasia paljon.miuta kiehtoo nuo sukat mutta kun se englannin kielen taito puuttuu.

  VastaaPoista

 3. Hei :) Kysymys kuuluu teetkö villapuseroita tilauksesta olisi tilaus tiedossa.
  DROPS 122-2 by DROPS Design
  Kuviollinen DROPS pusero pyöreällä kaarrokkeella ”Karisma”-langasta. Koot L
  jos teet tilauksesta otatko yhteyttä teurjo@smail.fi niin palataan asiaan. en löytänyt sinun e-emili osoitetta.
  kiitos

  VastaaPoista